Nøtterøy Bredde, støtter elitelagets Wall of Fame

Etter 1,5 år med nedstengning og hvor det har vært vanskelig med å komme ut til mengden, er vi nå i full gang med Wall of Fame. Klubbens egen mobile vegg på 5 x 2 meter hvor du kan få navnet ditt. Denne vil står på våre arrangementer og der hvor folk ferdes. På denne veggen er det tegnet inn en håndballbane som er delt inn i 1600 ruter.

Du skal være stolt av å støtte elitesatsingen i klubben, og vi er stolte av at du vil bidra. For kr 250.- kommer navnet ditt opp på veggen, slik at alle kan se at du bidrar til at barna får helter i lokalmiljøet.

Dette prosjektet er gjennomført i flere klubber, med god suksess, og vi ønsker å fylle denne veggen med navn. Du behøver ikke være interessert i håndball, men de fleste er interessert i at barn og unge skal få lokale helter, se bynavnet i nasjonale medier og bidra til en positiv ramme, sier prosjektleder Fredrik Ellingsen i Tønsberg Nøtterøy, som sammen med Kenneth G Kristiansen har stor tro på at vi i alle fall klarer å fylle om 1 000 navn før jul

Hvor mange kan bli med på dette?

Vi har plass til 1600 navn som får en etikett på 10 x 5 cm, ca samme størrelse som en mobiltelefon. Dette er også en liten inngang for bedrifter som ønsker å bidra, de får bedriftens logo i farger, ved kjøp av 10 ruter sier han.

Nøtterøy Håndball Bredde

En av våre samarbeidsklubber, Nøtterøy Håndball Bredde, syntes ideen var så god, at de valgte å kjøpe 20 ruter med klubbens logo, og bidro med totalt kr 5 000 i prosjektet. Flere av klubbens ivrige håndballspillere fikk være med å sette på disse i pausen i kampen mot Sandefjord, som vi vant sist lørdag.

Vi har gjennom sesongen hatt flere sosiale samlinger med Nøtterøy Bredde og setter veldig pris på deres engasjement

Roger Meyer

Denne mobile veggen flyttes nå rundt på arrangementer og denne og neste uke er den plassert ut på bedrifter og kjøpesentre, og det fungerer så enkelt som at du vipser kr 250.- hvis du ønsker ditt navn på denne til 577206 og navnet på mobilens abonnement blir registrert umiddelbart. Bedrifter kan sende en melding til leder@nifhandball.no så sendes det en faktura.

Her ser du Fredrik og Kenneth poserer foran Wall of Fame, og de ønsker å se navnet ditt på denne