Ser du likheten mellom Sveriges landslagsstjerne og Gustav Bergendahl?

Det er i så fall ikke så rart. Gustav er bror til den svenske stjernen Oscar Bergendahl. Vår svenske forsvarskjempe har hatt en meget god sesong så langt for Tønsberg Nøtterøy, og har bidratt sterkt til at vi har hatt flere gode resultater før jul. Det rapporteres at han har benyttet ferien godt og er klar til første seriekamp borte mot ØIF Arendal

Hans bror Oscar, som til daglig spiller i GOG i Danmark er Sveriges nye EM stjerne i hht Aftonbladet. Frem til han var 15 år var Oscar målvakt, men med guttelagets trener Björn Jilsèn, som var en tidligere svenske stjernespilleren fra 80 tallet, ble han omskolert til linjespiller. Jilsën scoret 957 mål for det svenske landslaget.

Oscar Bergendahl og vil garantert bidra til at Sverige kommer til å kjempe hardt i dagens viktige kamp mot Norge.