Godt spill i helgens kamper for G16 sikret kvalifisering til Bringserien, samt 1. plass i høstserien

To seriekamper skulle gjennomføres i Nøtterøyhallen hvor G16 kunne dra i land det sportslige målet for høsten

På lørdag fikk vi besøk av Glassverket. Ganske tidlig i kampen ble det klart av gutta fra Glassverket var et nummer for lite for våre gutter. Ikke bare på banen, da dette var et rent 00 lag. Kampen ble i praksis satt i første omgang og pauseresultatet talte sitt eget språk med 16-6 til Nøtterøy. Utover andre omgang økte Nøtterøy avstanden i høyt tempo og flere spillere fikk etter hvert prøve seg på nye plasser, inkludert strek som back og kantspiller som målvakt. Når fløyta gikk viste tavla 34-12.

På søndag fikk vi besøk av Kragerø. Også i denne kampen ble det fort avstand med 8-3 etter kort tid, utover i omgangen kom Kragerø mer med og til pause var det 13-10. Andre omgang fortsatte som slutten av første og Kragerø lå stort sett 3-4 mål bak. Innimellom økte Nøtterøy på ledelsen og satte sluttresultatet med god margin. Når kampen var over sto det 23-16 til Nøtterøy. Mer enn i forrige kampen ble det her prøvd ut nye sammensetninger av spillerekker, i tillegg til bruk av spillere på nye plasser. Heder til Kragerø som stilte med kun åtte spillere, hvorav to var 01.

Med to seire i helgen har G16 nå vunnet syv av syv kamper. Med det solide resultatet er de kvalifisert til Bringserien i 2016 hvor landets regioner stiller med sine beste G16 lag. Allerede nå er det også klart at de tar 1. plassen i serien, selv med en kamp igjen. Da er det bare å gratulere gutta og trenerne med vel gjennomført første etappe så langt, noe som ble etablert med klare seire over Pors og HK-72 Sande tidlig i sesongen.

Nå venter nye motstandere og større utfordringer mot andre G16 lag fra nord til sør og øst til vest.

Oppkjøring til Bringserien starter med deltagelse i Kolbotn G99 sin Eliteturnering 2. og 3. januar hvor gutta vil møte flere dyktige lag fra Østlandet.